EnergyWatchers

Benieuwd hoe je je CO₂-uitstoot kan verminderen? EnergyWatchers geeft je meer inzicht en helpt je om de juiste keuzes te maken. Je krijgt gepersonaliseerde tips waarmee je meteen je energieverbruik kan afslanken.

Bezoek energywatchers.be

Wat is EnergyWatchers?

EnergyWatchers biedt via een ruim aanbod aan praktische tips en rekenmodules een massa informatie om je energieverbruik en CO₂-uitstoot te verminderen. Wie de uitdaging wil aangaan, kan badges winnen en ze delen met vrienden en familie.

Onze bijdrage

Een belangrijk onderdeel op de website zijn de interactieve rekenmodules. Deze laten toe om je eigen energieverbruik te berekenen en optimaliseren. Eerder ingevulde gegevens worden opgeslagen zodat ze overheen de verschillende modules hergebruikt kunnen worden. Alle rekenwaarden zoals minima, maxima en defaultwaarden zijn configureerbaar zodat deze zonder onze tussenkomst up-to-date te houden zijn. Verder kan je er ook een CO2-gids voor nieuwe wagens terugvinden om het verbruik van wagens te evalueren en vergelijken. 

Voor deze website hebben we een Content Management Systeem (CMS) en een blokkensysteem opgezet om de gebruikers de nodige flexibiliteit te bieden om hun content pagina's zelf op te bouwen. Verder zijn er verschillende overzichtspagina's, elk met één of meerdere filtermogelijkheden.

Onze diensten

  • Interactieve rekenmodules
  • Zoekfunctionaliteit
  • Contactformulier
  • Responsive website
  • Meertalig
  • Content Management Systeem

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons