Safeonweb

Ontdek hoe je verdachte berichten herkent en bereken jouw persoonlijke Digitale Gezondheidsindex.

Bezoek campagne.safeonweb.be

Wat is Safe on web?

Safeonweb wil Belgische burgers op een snelle en correcte manier informeren en adviseren over cybersecurity, grote actuele digitale dreigingen en online veiligheid. In het kader van de European Cyber Security Month lanceert het Centrum voor Cybersecurity België en de Cyber Security Coalition voor de 4de keer een sensibiliseringscampagne rond cyberveiligheid. Deze keer willen ze de internetgebruiker aansporen om regelmatig back-ups te maken en updates uit te voeren.

Onze bijdrage

Voor de sensibiliseringscampagne hebben wij een aparte website ontwikkeld die informatie bevat over de campagne en een online test. Na het beëindigen van de test wordt, op basis van het persoonlijk resultaat en de algemene tendens, een resultaat weergegeven met dynamische diagrammen en doelgerichte tips.

Via het headless cloud CMS Prismic kan alle content beheerd worden in 4 talen. Voor deze website hebben we ook een aantal uitgebreide Mailchimp campagnes opgezet. Deze campagnes worden geactiveerd bij elke inschrijving en sturen daarna periodische tipmails uit. De tipmails worden op maat van de behaalde score opgesteld en zijn dus uniek per gebruiker.

Onze diensten

  • Prismic CMS
  • Mailchimp campagnes
  • Dynamische resultaten

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons