Breedbeeld

BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is.

Bezoek breedbeeld.org

Wat is BREEDBEELD?

BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is. Via een brede waaier aan open calls, expo’s, festivals, feedback, inspirerende workshops en online informatie helpen zij beeldmakers groeien, van prille beginners tot bijna professionele kunstenaars. Alle info over hun werking vind je op breedbeeld.org.

Onze bijdrage

Voor deze website hebben we gebruik gemaakt van ons CMS waarin we een blokkensysteem hebben verwerkt. Op die manier kan de klant meerdere verschillende pagina’s op een efficiënte manier aanmaken zonder onze tussenkomst.

Naast de vele overview- en contentpagina’s die de klant kan opbouwen in het CMS zijn er ook enkele op maat gemaakte pagina’s. De startpagina, contactpagina en de matchmaker pagina zijn hier voorbeelden van. Deze laatste is voor BREEDBEELD een grote troef. Je kan hier namelijk zoeken en filteren op bepaalde criteria om in contact te komen met lesgevers of lokale groepen. Ook het vinden van exporuimtes is hier mogelijk.

Onze diensten

  • Responsive website
  • Cognito Forms integratie
  • Content Management Systeem
  • Nieuwsbrief inschrijvingen

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons