HRJ

De Hoge Raad voor de Justitie helpt de Belgische justitie beter te functioneren, door een beslissende rol te spelen in de selectie en benoeming van magistraten.

Bezoek hrj.be

Wat is Hoge Raad voor de Justitie?

De Hoge Raad voor de Justitie helpt de Belgische justitie beter te functioneren, door een beslissende rol te spelen in de selectie en benoeming van magistraten, door externe controle via audits, bijzondere onderzoeken en klachtenbehandeling en door adviezen uit te brengen.

Onze bijdrage

Aangezien deze website vooral bestaat uit overzichts- en contentpagina's, vonden we het belangrijk dat de klant op een efficiënte manier hun eigen website kon beheren. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van ons eigen CMS waarin ze pagina's kunnen aanmaken of wijzigen. Per pagina hebben we een soort van blokkensysteem gecreëerd zodat ze zelf hun type blokken en de volgorde ervan kunnen bepalen.

De website heeft een publicaties en nieuws overzichtspagina waarbij alle onderliggende items worden gesorteerd per jaar. Je kan er makkelijk filteren op bepaalde vooropgestelde termen of zoeken op bepaalde woorden om het voor de bezoeker zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Onze diensten

  • Meertalig
  • Responsive
  • Content Management Systeem
  • Filteren en zoeken

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons