Vakantie bij Belgen

Start jouw vakantie met het vinden van je droomverblijf. Kies op basis van meer dan 8.000 klanten beoordelingen jouw B&B, vakantiehuis, chambre d'hôtes, appartement of kasteel. Logeer bij Belgen over heel de wereld & boek rechtstreeks bij de eigenaar zonder extra kosten!

Bezoek vakantiebijbelgen.com

Wat is Vakantie bij Belgen?

Somebay Group is het bedrijf achter drie vakantiesites: Vakantie bij Belgen, Vakantie bij Nederlanders en Somebay. Hun aanbod varieert van Bed & Breakfast, chambres d’hôtes of charmehotel, maar evengoed de verhuur van een vakantiehuis, studio of appartement.

Onze bijdrage

Eigenaars van vakantiehuisjes kunnen zich registeren op een centraal platform. Dit platform wordt voor een deel beheerd door een van de oprichters van vakantiebijbelgen. Wij werken samen om dit verder uit te bouwen en te optimaliseren. Zo hebben we een beveiligd login systeem met Auth0 geintegreerd om gebruikers een betere ervaring te bezorgen.

Eigenaars kunnen de beschikbaarheid van hun huisje automatisch laten synchroniseren met andere sites (airbnb, booking). De site bevat geo-search, authenticatie, beoordelingen, uitgebreide SEO optimalisaties, betalingen, booking-flows en meer.

Via een centraal CMS systeem kunnen de beheerders van Somebay hun verschillende websites aansturen. Door hosting op Vercel zorgen we voor schaalbaarheid en globale, snelle beschikbaarheid.

Onze diensten

  • Zoekfunctionaliteit
  • Next.js site
  • Content Management Systeem
  • Auth0 integratie
  • iCal synchronisatie

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons