Visit Roeselare

Visit Roeselare is een website met een overzicht van de toeristische-recreatieve mogelijkheden in de West-Vlaamse stad Roeselare.

Bezoek visitroeselare.be

Wat is Visit Roeselare?

Roeselare ligt in het hart van West-Vlaanderen. Meer, het is - letterlijk en figuurlijk - het kloppende hart van onze provincie. Er valt heel wat te beleven maar is ook de ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de hele provincie. Visit Roeselare is een website met een overzicht van de toeristische-recreatieve mogelijkheden.

Onze bijdrage

Visit Roeselare is een website met vooral overzicht- en contentpagina’s die opgebouwd zijn via het CMS. Een contentpagina is opgebouwd uit een blokken systeem zodat de klant zelf kan bepalen waar zijn teksten, quotes, foto’s en video’s komen te staan.

Om het voor de bezoekers aangenamer te maken hebben we een zoekfunctie in de website verwerkt zodat je snel iets bepaald kan opzoeken. Ook hebben we voor de kalender-pagina een integratie voorzien met de UiT-databank.

Onze diensten

  • UiT-databank integratie
  • Embed (Google Maps, RouteYou, ...)
  • Zoekfunctionaliteit
  • Content Management Systeem

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons