Flanders’ FOOD

Flanders’ FOOD, de Vlaamse speerpuntcluster en innovatieplatform voor de agrovoedingsindustrie.

Bezoek flandersfood.com

Wat is Flanders’ FOOD?

Flanders’ FOOD is het innovatieplatform voor de Vlaamse agrovoedingsindustrie. Samen met hun leden – bedrijven, onderzoeksinstellingen, verenigingen en federaties – vormen zij de speerpuntcluster agrifood, het netwerk voor innovatie in de agrovoedingsindustrie.

Onze bijdrage

Flanders' FOOD wou een volledig vernieuwing van hun verouderde Drupal 6 website. In samenwerking met Bridgeneers hebben we dit project uitgewerkt.

Qua contentbeheer waren ze reeds vertrouwd met Drupal dus we kozen voor een ontkoppelde Drupal 9 omgeving en een moderne Nextjs website. 

Er was een verregaande integratie met Salesforce gevraagd om te vermijden dat de medewerks van Flanders' FOOD hun evenementen, projecten, etc op meerdere plaatsen moeten beheren. Er werd een automatische synchronisatie tussen Drupal en Salesforce opgezet om duizenden records in sync te houden.

Via een content migratie werd de bulk van hun oude content automatisch overgezet naar de nieuwe website. Die werd daar nog eens grondige gereviseerd en opgefrist om mooi te passen in het concept van de nieuwe website.

Ook voor event inschrijvingen en formulieren was Flanders' FOOD op zoek naar meer automatisatie. We kozen voor een externe form builder waar we nadien een integratie mee opgezet werd. Zo konden betalingen uitgevoerd worden en kon data van inschrijvingen ook doorvloeien naar het Salesforce systeem.

Onze diensten

  • Webdevelopment
  • Responsive website
  • Headless Drupal setup
  • Meertalig
  • Salesforce integratie
  • Form builder

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons