Future Summits

Future Summits is een reeks internationale evenementen die worden georganiseerd door imec, een toonaangevende R&D- en innovatiehub op het gebied van nano-elektronica en digitale technologie.

Bezoek futuresummits.com

Wat is Future Summits?

Future Summits is een reeks internationale evenementen die worden georganiseerd door imec, een toonaangevende R&D- en innovatiehub in nano-elektronica en digitale technologie. Het biedt je het perspectief dat je nodig hebt om een ​​duidelijk beeld te krijgen van de technische toekomst. Dankzij inspirerende talks, verbluffende demo's en volop netwerkmogelijkheden.

Onze bijdrage

Future Summits is een verbreding van de website die we eerder hadden opgezet voor imec technology forum 2018. De website heeft een futuristische look & feel om het hoogtechnologische karakter van de conferenties in de verf te zetten.

Via een intuïtieve interface worden gebruikers doorheen het registratieproces geleid en kunnen ze gemakkelijk informatie terugvinden (programmaoverzicht, sprekers, praktische tips, interactieve demovloer). Achter een logingedeelte kan de gebruiker zijn profiel beheren en na afloop van een evenement presentaties en keynotes terugvinden.

In het CMS systeem wordt de content van de website beheerd. Nieuwe evenementen kunnen hier worden toegevoegd en dynamisch kunnen extra opties aan het checkoutproces worden toegevoegd. Binnen een adminpaneel kunnen de medewerkers van imec de bezoekers beheren en unieke invitaties uitsturen.

Onze diensten

  • Gebruikersprofielen
  • Responsive website
  • Content Management Systeem
  • Registratie- en checkoutproces
  • Interactieve demovloer

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons