Broederlijk Delen

Een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Tot iedereen mee is.

Bezoek broederlijkdelen.be

Wat is Broederlijk Delen?

Broederlijk Delen wil een brede solidariteitsbeweging zijn, zowel in Vlaanderen als wereldwijd. Samen bouwen ze aan een droom van een wereld zonder ongelijkheid. Want er is genoeg voor iedereen. Ze vertrekken daarbij vanuit een langetermijnvisie en ze zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om duurzame resultaten te behalen.

Onze bijdrage

Het Broederlijk Delen project bestaat uit verschillende subsites. Algemene stijlelementen zoals de hero, navigatie, footer, lettertypes, enz. werden eerst gedefinieerd en uitgewerkt. Nadien werd gekeken welke componenten binnen de verschillende subsites voorkwamen. Deze werden dan éénmalig uitgewerkt waardoor deze binnen de verschillende subsites hergebruikt konden worden. Één enkel component heeft daardoor slechts één codebase wat het uitvoeren van aanpassingen over de verschillende subsites heen eenvoudiger maakt. Ook het aanmaken van formulieren gebeurt centraal via een form builder waarbij de aangemaakte formulieren herbruikt kunnen worden binnen verschillende pagina's en in de verschillende subsites. Binnen de verschillende subsites kunnen eveneens diverse elementen aan elkaar gekoppeld worden. Zo kan een impactverhaal aan een fietsreis, inleefreis of eventuele andere landingspagina gekoppeld worden waardoor een kruisbestuiving tussen de verschillende subsites plaatsvindt.

Algemene website

De algemene website van Broederlijk Delen is hoofdzakelijk een content website en bevat informatieve gegevens over Broederlijk Delen, hun werking en de evenementen die men organiseert. Men wordt er eveneens op de hoogte gebracht over de impactverhalen, het laatste nieuws en kan er het Broederlijk Delen project via giften steunen. Binnen het evenementengedeelte van de website kan je je als team of individu registreren om deel te nemen aan één van de talrijke sportieve evenementen. Het inschrijvingsgeld kan online betaald worden dankzij de integratie met Mollie. Ook giften aan teams of algemene giften aan Broederlijk Delen kunnen dankzij deze integratie online gebeuren.

Campagne website

Broederlijk Delen wil vooral samen bouwen aan een wereld zonder ongelijkheid. Het is voor hen dan ook belangrijk anderen te laten participeren en deze droom samen te verwezenlijken. Het doen van de campagne subsite is dan ook andere personen de kans te geven om hun acties en campagnes op te zetten en op deze manier geld in te zamelen. Ook wanneer je zelf geen actie organiseert kan je de verschillende acties steunen door online te doneren.

Website voor scholen

Ook binnen het basisonderwijs en het secundair onderwijs is Broederlijk Delen actief. Het zorgt er via lesmatieraal voor dat leerlingen kennis kunnen maken met duurzaamheid. Deze subsite herbergt alle nodige informatie voor scholen zodat ze makkelijk de nodige info en lespakketen terug kunnen vinden.

Webshop

Via de webshop kan je campagnemateriaal downloaden of aankopen. Ook lesmateriaal is er terug te vinden. Sommige producten zijn gratis te verkrijgen, anderen zijn uiteraard te betalen. Wanneer je producten in bulk aankoopt is het afhankelijk van het product eveneens mogelijk een korting te ontvangen.

Onze diensten

  • Webshop
  • Betalingsintegratie
  • Form builder
  • Mailchimp integratie

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons