Intersoc app

Intersoc is de vakantiedienst van de CM, de Christelijke Mutualiteit. Zo’n 35000 vakantiegangers kennen jaarlijks de weg naar één van de 50 Intersoc-bestemmingen.

Download in de App Store

Wat is Intersoc?

Intersoc is de vakantiedienst van de CM, de Christelijke Mutualiteit. In de jaren ’40 startte Intersoc met het organiseren van zogenaamde ‘gezonde bergluchtvakanties’ voor kinderen. Tot op vandaag vinden zo'n 35000 vakantiegangers jaarlijks de weg naar één van de 50 Intersoc-bestemmingen. De focus ligt nog steeds op het kind, maar heeft een meer familiaal karakter gekregen.

Onze bijdrage

Om vakantiegangers tijdens hun vakantie van de nodige informatie te voorzien werd een app ontwikkeld. Het programma van de vakantie, de activiteiten, hotelinfo, maaltijden, ... worden allen via een API uit het centrale CMS (Content Management System) opgehaald en naar de app verstuurd. De opgehaalde data wordt op het toestel opgeslagen zodat de informatie ook bij offline gebruik toegankelijk blijft. Dit kan nuttig zijn tijdens een wandeling waar een slecht bereik is of wanneer roamingkosten tijdens een buitenlandse reis aangerekend zouden worden. Ook het weer wordt binnen da app weergegeven zodat je 's morgens bijvoorbeeld kan nagaan of een wandeling vandaag wel een goed idee zou zijn. Een integratie met tomorrow.io werd voorzien om de nodige weersinformatie op te halen.

Ook push notificaties werden via Firebase binnen de app voorzien en kunnen via het centrale CMS uitgestuurd worden. Het uitsturen kan op basis van diverse criteria naar verschillende doelgroepen gebeuren. Zo is het mogelijk om iedere app gebruiker een notificatie toe te sturen die een bepaald evenement als favoriet gemarkeerd heeft. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om hen te verwittigen dat een wandelpad niet meer toegankelijk is. Ook kunnen aparte notificaties verstuurd worden naar gebruikers die een bepaalde club of een bepaald pakket geselecteerd hebben en kunnen eveneens alle vakantiegasten van een specifieke bestemming gecontacteerd worden.

Behalve de app werd ook de Intersoc website door ons ontwikkeld.

Onze diensten

  • API & APP ontwikkeling
  • Offline modus
  • Push notificaties
  • Tomorrow.io integratie

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons