imec.istart

Imec.istart, imecs open accelerator programma, biedt tech startups pre-seed financiering en ondersteuning op maat om wereldwijd te slagen en te groeien.

Bezoek imecistart.com

Wat is imec.istart?

Imec.istart is imecs open accelerator programma. Het biedt tech startups pre-seed financiering en ondersteuning op maat om wereldwijd te slagen en te groeien. Sinds 2011 hebben ze geïnvesteerd in meer dan 250 bedrijven. Elk jaar selecteren ze ongeveer 30 veelbelovende startups om deel te nemen aan hun 12 maanden durende programma in België.

Onze bijdrage

De website krijgt een dynamische look door middel van kleine animaties op de pagina's. Om gemakkelijk informatie terug te vinden is er een zoekfunctie geïmplementeerd. Deze doorzoekt de volledige website.
Verder zijn er verschillende overzichtspagina's, elk met één of meerdere filtermogelijkheden.

Een integratie met Oracle Eloqua maakt het mogelijk voor de klant externe formulieren in te laden en zelf te beheren. Ook nieuwe vacatures op een geautomatiseerde manier toevoegen behoort tot de functionaliteiten.

Onze diensten

  • Webdevelopment
  • Responsive website
  • Content Management Systeem
  • Oracle Eloqua integratie

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons