Intersoc

Intersoc is de vakantiedienst van de CM, de Christelijke Mutualiteit. Zo’n 35.000 vakantiegangers kennen jaarlijks de weg naar één van de 50 Intersoc-bestemmingen.

Bezoek intersoc.be

Wat is Intersoc?

Intersoc is de vakantiedienst van de CM, de Christelijke Mutualiteit. Zo ergens in de jaren ’40 begon Intersoc met het organiseren van zogenaamde ‘gezonde bergluchtvakanties’ voor kinderen. Nu nog is met de CM op reis gaan, een begrip.

Zo’n 35.000 vakantiegangers kennen jaarlijks de weg naar één van de 50 Intersoc-bestemmingen. De focus ligt nog steeds op het kind, maar heeft een meer familiaal karakter gekregen.

Onze bijdrage

In 2019 hebben wij de opdracht gekregen om een website voor Intersoc te ontwikkelen. Naast de hoofdwebsite hebben we ook al enkele subsites voor hen ontwikkeld. Na enkele jaren kleinere wijzigingen door te voeren was het tijd om de website nog eens grondig onder handen te nemen. Samen met Intersoc en Bridgeneers hebben wij besloten om de website opnieuw te ontwikkelen aan de hand van de nieuwste technologieën.

De website is nu gemaakt met Next.js …

Intersoc is een website met vooral overzicht- en contentpagina’s die opgebouwd zijn adhv een blokkensysteem. De klant kan al deze pagina’s met hun blokken zelf beheren binnen het CMS (Content Management System).

Bestemmingen

Het hoofddoel van de website is om reizen aan te bieden aan CM-leden. Op de startpagina is er een kleine zoekfunctie toegevoegd om makkelijk van start te gaan om zo de juiste reis te vinden. Van hieruit kom je terecht op een bestemmings overzicht waar er een uitgebreid filtersysteem is uitgewerkt zodat de bezoeker nog efficiënter kan zoeken naar zijn gewenste bestemming.

Voor het maken van boekingen wordt het Salesforce platform gebruikt. Een integratie met Saleforce was dan ook noodzakelijk om prijzen en andere noodzakelijke data op te vragen en deze op de website weer te geven.

Activiteiten

Buiten de bestemmingen spelen de activiteiten ook een zeer belangrijke rol bij Intersoc. Aangezien er bij de activiteiten veel wandelingen voorkomen hebben we een integratie met Outdooractive opgezet om route planningen en informatie over de wandelingen op de website over te kunnen nemen.

Andere toepassingen

Om reizigers ook tijdens hun vakantie van de nodige informatie te voorzien werd eveneens een app ontwikkeld. De informatie die binnen de app weergegeven wordt wordt eveneens beheerd via het CMS (Content Management System). Dit zorgt er voor dat de informatie centraal beheerd kan worden en hierdoor op verschillende platformen weergegeven kan worden. Zo worden ook de websites voor de vrijwilligers en de groepen via hetzelfde CMS beheerd en kunnen eenvoudig koppelingen en verwijzingen naar de verschillende platformen gelegd worden.

Onze diensten

  • Salesforce integratie
  • Outdooractive integratie
  • Centraal CMS beheer
  • App ontwikkeling

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons