Press Shop & More

Press Shop & More beheert een winkelnetwerk van zo'n 200 winkels. Je kent hen ongetwijfeld van een bezoekje aan een Press Shop, Relay, Hello! of Hubiz.

Bezoek press-shop.be

Wat is Press Shop & More?

Press Shop & More is het bedrijf achter 4 sterke ketens in pers, retail en convenience: Press Shop, Relay, Hubiz en Hello! In totaal beheertPress Shop & More 220 verkooppunten op strategische plaatsen in België, uitgebaat door zelfstandige ondernemers die dagelijks meer dan 124.000 klanten vlot en snel bedienen. Sinds eind 2016 maakt Press Shop & More deel uit van bpost.

Bij Press Shop en Relay vind je pers, tabak, loterij, boeken, gift cards, geschenkjes, telefoonaccessoires en food & drinks. Je kan er ook pakjes ophalen en versturen. Hubiz is een compacte supermarkt, meestal te vinden in een station. En bij Hello! kan je terecht voor vers brood, heerlijke koffiekoeken en belegde broodjes.

Onze bijdrage

De website bestaat vooral uit overzicht- en contentpagina’s maar er zitten ook bepaalde interactieve pagina’s tussen. Zo kan je bijvoorbeeld een winkel zoeken in je buurt, openstaande vacatures bekijken en testen of jij een ideale uitbater zou zijn. Er zitten ook nog een paar formulieren in verwerkt, zo heb je een contactformulier om vragen te stellen en een inschrijvingformulier om de nieuwste vacatures of bepaalde tips & tricks te ontvangen.

De website is gekoppeld aan ons eigen CMS waardoor alle pagina’s makkelijk door de klant te beheren zijn. Vacatures worden automatisch opgehaald uit CVWarehouse en aan het CMS toegevoegd. We hebben voor deze website ook gebruik gemaakt van widgets. Dit zijn kleinere actieblokken die meerdere keren weergegeven worden op de website. Deze widgets zijn ook gemakkelijk aan te maken en toe te voegen aan de verschillende pagina's.

Onze diensten

  • CVWarehouse integratie
  • Responsive website
  • Meertalige website
  • SEO Zoekoptimalisatie

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons