Kokovino

Kokovino is een all-round cateringbedrijf. Bij EMG te Vilvoorde voorzien ze hun medewerkers dagelijks van gezond en gevarieerd eten in het bedrijfsrestaurant dat voor iedereen open staat.

Bezoek Kokovino

Wat is Kokovino?

Kokovino voorziet de medewerkers van EMG dagelijks van gevarieerd en gezond eten in hun bedrijfsrestaurant dat voor iedereen open staat. Ook externe events verzorgen ze van A tot Z.

Onze bijdrage

Kokovino contacteerde ons voor een re-design van hun website. Na een eerste voorstelling van hun wensen en noden zijn we aan de slag gegaan om enkele layout templates uit te zoeken die voor hen passend zouden zijn. Een week later zaten Thomas en Bjorn bij ons op kantoor om de templates door te nemen. Enkele layout aanpassingen werden doorgevoerd totdat alles volledig naar wens was.

Na een finaal akkoord op het voorgestelde design kon de ontwikkeling beginnen. De website werd uitgewerkt als one-pager met gebruik van Next.js, een Javascript framework dat inzet op snelle laadtijden en optimalisaties.

Voor het beheer van de content werd een Content Management Systeem (CMS) opgezet. Hier kunnen teksten en afbeeldingen makkelijk aangepast worden. Met behulp van een blokkensysteem biedt dit de nodige flexibiliteit om zonder onze tussenkomst de website verder te beheren.

De nodige aandacht ging uit naar het vindbaar maken van de website door het toepassen van SEO volgens de regels van de kunst. Bezoekers kunnen via een contactformulier de nodige informatie invullen over hun evenement. We zorgen ervoor dat elke aanvraag goed en tijdig terecht komt bij Kokovino.

Met dit project hebben we getracht kort op de bal te spelen. Door het aanreiken van templates en een design preview te voorzien konden we snel feedback verzamelen. Dit zorgde voor een vlotte en aangename samenwerking.

Onze diensten

  • Contactformulier
  • Responsive website
  • Content Management Systeem
  • Search Engine Optimization

Samenwerken?

Op zoek naar een technische partner voor je website of liever gewoon eens nonchalant kennismaken? Alles kan. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contacteer ons