Web platformen

Een web platform kan ingeschakeld worden om een dienst aan te beiden aan particulieren (B2C) of bedrijven (B2B). Gebruikers doorlopen een registratieflow om een account aan te maken en daarmee toegang te krijgen tot functionaliteiten binnen het platform. Een intuitieve interface zorgt voor een goede gebruikerservaring.

Onze expertise

We zijn gespecialiseerd in maatwerk, maar dat wil niet zeggen dat we voor een complex web platform telkens opnieuw het wiel moeten uitvinden. Webtechnologie heeft een enorme evolutie doorgemaakt, waardoor de bouwblokken om tot een maatoplossing te komen veel laagdrempeliger beschikbaar zijn.

Er zijn uitstekende tools en libraries om zaken als authenticatie, betalingen, UX, content beheer en allerhande integraties op te lossen met een minimum aan code en met grote flexibiliteit. Next.js is ons framework bij uitstek om websites op te bouwen en het leent zich eveneens perfect om een complex, schaalbaar en onderhoudsvriendelijk web platform op te zetten. 

Alvorens een web platform uit te werken is een grondige analyse van de functionaliteit belangrijk. Wij kunnen inpikken op een bestaand dossier of begeleiding aanbieden doorheen een volledig traject.

Met de data van een web platform kunnen verschillende websites of zelfs een native app worden aangestuurd. Wij bieden onze expertise op alle vlakken aan om jouw project tot een succes te maken. 

Onze werkwijze

Bij dergelijke projecten zetten we maximaal in op maatwerk. Zowel qua inhoud als vorm streven we naar de beste match en denken we mee na hoe we dit kunnen realiseren. Dit gebeurt steeds in onderling overleg, rekening houdend met huidige en toekomstige noden en wensen. Communicatie en transparantie zijn essentiële onderdelen van de projectvoering.

01

Concept

We bespreken samen jouw concept en maken een offerte op om een analyse te starten.

02

Analyse

In dialoog met alle betrokkenen brengen we aan de hand van wireframes en user stories de functionaliteiten in kaart

03

Design

We ontvangen een design of we werken met een bestaand UI framework om het platform uit te werken.

04

Ontwikkeling

In verschillende iteraties (sprints) zullen we het project uitwerken. Je blijft nauw betrokken tijdens het hele proces en waar nodig sturen we bij. We zorgen voor automatische deployment en testing.

05

Onderhoud

Na oplevering zorgen we met een onderhoudscontract (SLA) voor de nodige gemoedsrust. Het platform blijft up-to-date met (security) patches en optimalisaties.

06

Opschalen

Een web platform is een dynamisch gegeven. We helpen je mee richting te geven en te pivoteren of op te schalen wanneer nodig.

Onze web platformen

myazmlogo.svg

My AZ Monica

My AZ Monica geeft meer informatie over geplande opnames bij het AZ Monica ziekenhuis. Voor, tijdens en na de opname wordt de patiënt op de hoogte gehouden van belangrijke informatie.

My AZ Monica
storage/website/vbb-logo.svg

Vakantie bij Belgen

Start jouw vakantie met het vinden van je droomverblijf. Kies op basis van meer dan 8.000 klanten beoordelingen jouw B&B, vakantiehuis, chambre d'hôtes, appartement of kasteel. Logeer bij Belgen over heel de wereld & boek rechtstreeks bij de eigenaar zonder extra kosten!

Vakantie bij Belgen
future-summits-logo.svg

Future Summits

Future Summits is een reeks internationale evenementen die worden georganiseerd door imec, een toonaangevende R&D- en innovatiehub op het gebied van nano-elektronica en digitale technologie.

Future Summits