Websites

Een website deelt (bedrijfs)informatie met de buitenwereld. Dit kan een tijdelijke campagne site zijn of een uitgebreide content website. Het is in de eerste plaats belangrijk dat bezoekers de website weten te vinden en er blijven. Een aantrekkelijk ontwerp grijpt de aandacht en zorgt ervoor dat de inhoud extra in de verf wordt gezet.

Onze expertise

Een website is meestal geen zuiver statisch gegeven. Er is beheer nodig en daarvoor voorzien we doorgaans een eigen Content Management Systeem (CMS). Ook het gebruik van een ontkoppelde Drupal of cloud CMS naar keuze ligt binnen de mogelijkheden.

Next.js (React) is ons framework bij uitstek om websites op te bouwen en het leent zich perfect om een snelle, schaalbare en onderhoudsvriendelijke website te creëren. Door een brede waaier aan libraries kunnen complexe integraties, animaties of visualisaties snel worden opgezet. Bij ons krijgt een designer optimale vrijheid om zijn creativiteit los te laten, wij zorgen voor de technische realisatie.

Alle afbeeldingen binnen de site worden automatisch geoptimaliseerd. Naast onze diepgaande expertise in front-end development en content beheer zetten we sterk in op het bijleren en integreren van nieuwe technologieën.

Onze focus bij het ontwikkelen van een website:

  • We gebruiken geen vast template systeem maar ontkoppelen data en de opbouw van de website voor maximale flexibiliteit
  • Ontkoppeld content beheer in een slimme structuur zodat terugkerende content centraal kan worden beheerd
  • Alle moderne oplossingen die je kunt verwachten in verband met content beheer
  • Migratie van de content uit je bestaande website
  • Snelle laadtijden en minimale download size voor alle toestellen
  • Cross-browser compatibiliteit
  • Zichtbaarheid via search engines (SEO)
  • Delen op social media
  • Gemakkelijk integreren met bestaande tools (kalenders, formulieren, livestreams, social media, etc)

Onze werkwijze

We zetten maximaal in op maatwerk. Zowel qua inhoud als vorm streven we naar de beste match en denken we mee na hoe we dit kunnen realiseren. Dit gebeurt steeds in onderling overleg, rekening houdend met huidige en toekomstige noden en wensen. Communicatie en transparantie zijn essentiële onderdelen van de projectvoering.

01

Concept

We bespreken samen jouw concept en maken een offerte op.

02

Migratie

Indien een content migratie gewenst is brengen we hiervoor de mogelijkheden in kaart.

03

Design

We ontvangen een digitaal design in Photoshop, Sketch, InVision... Of we contacteren een van onze freelance designers om dit voor jou te maken.

04

Ontwikkeling

Wij vertalen het design naar een een snelle, dynamische website en houden je betrokken gedurende het hele proces tot alles volledig naar wens is.

05

Inhoud

We voorzien een systeem waarbinnen je zelf teksten, afbeeldingen en vertalingen van de content kan beheren met flexibele, herbruikbare content blokken.

06

Onderhoud

Via een onderhoudscontract (SLA) geven wij je de nodige gemoedsrust en zorgen we dat de website up-to-date blijft met (security) patches en optimalisaties.

Onze websites

broederlijkdelen-logo.svg

Broederlijk Delen

Een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Tot iedereen mee is.

Broederlijk Delen
storage/website/intersoc-logo.svg

Intersoc

Intersoc is de vakantiedienst van de CM, de Christelijke Mutualiteit. Zo’n 35.000 vakantiegangers kennen jaarlijks de weg naar één van de 50 Intersoc-bestemmingen.

Intersoc
imec-logo.svg

imec

Imec is een wereldvermaard onderzoekscentrum voor nano-elektronica en digitale technologie. Tegelijk is het een Vlaamse organisatie die sterke banden onderhoudt met alle lokale actoren.

imec
breedbeeld-logo.svg

Breedbeeld

BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is.

Breedbeeld
storage/website/imecxpand-inverted.svg

imec.xpand

Nanotechnologie uitbreiden naar het bedrijfsleven.

imec.xpand